NOARK ELECTRIC - PARTENERUL PE CARE TE POȚI BAZA.

#ACUMMAIMULTDECÂTORICÂND

POȚI CONTA PE NOI

Din cauza măsurilor de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus, cea mai mare parte a echipei noastre lucrează la distanță de acasă. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că operațiunile sau serviciile noastre sunt restricționate. Lucrăm în continuare la capacitate maximă și deși nu este întotdeauna ușor, suntem siguri că împreună putem reuși să depășim aceste momente!

SUNTEM AICI PENTRU TINE

Departamentul vânzări

Pentru a fi cu toții în siguranță și a reduce riscul de contaminare, a fost necesar să limităm întâlnirile și să păstrăm distanța socială. Cu toate acestea, suntem gata să te sprijinim și asistăm oricând ai nevoie de noi.

Departamentul tehnic

Munca de la distanță și măsurile preventive nu ne opresc. Lucrăm în continuare la inovarea și îmbunătățirea produselor din portofoliu și adăugarea unor produse noi.

Departamentul logistic

Suntem în permanență în contact cu furnizorii și companiile de transport pentru a putea asigura livrarea cât mai facilă. În plus, întreg personalul din depozitul nostru este echipat adițional cu echipament special pentru asigurarea protecției.

Departamentul financiar

Cu toții trecem în aceste zile prin momente dificile. Cu toate acestea, chiar și în condițiile în care costurile de transport și manevrare sunt în creștere, rămânem alături de tine și îți garantăm că prețurile noastre vor rămâne la fel.

Departamentul resurse umane

Protejarea și sprijinirea siguranței echipei noastre este o prioritate pentru noi. Personalul nostru poate beneficia de opțiuni de lucru flexibile. De asemenea, în sprijinul acestora, am asigurat măști de protecție și încurajat creșterea standardelor de igienă. În timpul perioadei de lucru de acasă, angajații noștri pot accesa cursuri online pentru dezvoltarea personală.

Marketing

Pregătim în continuare noi idei și planificăm în detaliu campaniile promoționale pe care ți le vom propune în această perioadă.

CELE MAI NOI ȘTIRI PENTRU CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI

Dorim să vă informăm că Noark Electric depune toate eforturile pentru a livra în continuare produsele și serviciile la cele mai înalte standarde calitative, în același timp protejând și sprijinind siguranța echipei noastre și a comunității pe măsură ce pericolul pandemiei Covid-19 se extinde. Am formulat planuri concrete de continuitate a afacerilor. Personalul nostru lucrează de la distanță, cu acces la toate sistemele pentru a asigura funcționalitatea completă. De asemenea, pentru a minimiza riscul clienților, partenerilor și tuturor persoanelor cu care intrăm în contact, am redus întâlnirile și călătoriile neesențiale. Urmărim cu atenție recomandările autorităților și specialiștilor medicali. Deși este dificil să estimăm impactul acestei situații, vă putem asigura că personalul, capacitățile de producție și instrumentele noastre vă  stau în continuare la dispoziție în aceste vremuri dificile.

NE POȚI GĂSI PE SOCIAL MEDIA

CONTACTEAZĂ-NE

Suntem aici pentru tine.

+40 371 444 921

Consiliere clienți

+40 371 444 922

Suport tehnic