NOARK ELECTRIC, PARTNER NA KOGA SE MOŽETE OSLONITI!

#SADAVISENEGOIKADA

MOŽETE SE OSLONITI NA NAS

Bezbednosne mere u svrsi zaštite od korona virusa su nas dovele da većina nas obavlja svoj posao od kuće. Medjutim to ne znači da nismo u mogućnosti da pružamo naše usluge. Nastavljamo sa radom punom snagom, što nije uvek lako, ali zajedno možemo lakše proći kroz ovaj period!

MI SMO OVDE ZA VAS

Prodaja

Kako bi smanjili rizik širenja i zaštitili se, morali smo da limitiramo mogućnost vodjenja sastanaka i prihvatimo socijalnu distancu. Uprkos tome i dalje smo spremni da Vam pomognemo.

Proizvodi

Daljinski rad i druge mere opreza ne mogu da nas zaustave. I dalje radimo na inovacijala i poboljšanjima sadašnjih proizvoda, kao i na razvoju novih.

Odjel logistike

Ostajemo u bliskom kontaktu sa našim dobavljačima i kompanijom za dostavu usluga da bismo upravljali nesmetanom isporukom. Povrh toga opremamo svoje skladištatre dodatnom ličnom zaštitnom opremom da bismo zaštitili njihovu sigrnost.

Finansije

Sada prolaziko kroz težak period. Medjutim, čak i u vreme kada cene prevoza i rukovanja rastu, ostajemo uz Vas i garantujemo da će naše cene ostati iste.

Ljudski resursi

Zaštitta i podrška naših zaposlenih su nam prioritet. Zaposleni mogu da iskoriste fleksibilne mogućnosti rada. Podržavamo naše osoblje maskama za lice i podstičemo pojačanje prakse pranja ruku i higijene. Tokom vremena boravka kod kuće mogu se održavati sastanci online a ujedno imaju priliku da rade na samorazvoju.

Marketing

I dalje vredno radimo na novim idejama i pripremamo za Vas predstojeće kampanje i promocije prodaje.

NAJNOVIJE INFORMACIJE ZA NAŠE KUPCE I POSLOVNE PARTNERE

NOARK Electric će nastaviti da pruža najbolju moguću uslugu našim poslovnim partnerima istovremeno štiteći i prodžavajući sigurnost našeg tima i zajednica oko nas dok se širenje virusa Covid-19 nastavi. Sastavili smo plan kontinuenata poslovanja. Naši zaposleni su u mogućnosti da rade na daljinu, pristupajući sistemima da osigurali dostupnost usluga. Preduzeli smo niz mera za smanjenje rizika za kupce, osoblje i one oko nas, uključujući ograničavanje sastanaka i manje bitna putovanja. Pratimo evoluirajuće savete stručnjaka u zdravstvu. Iako je teško predvideti uticaj situacije Covid -19, budite sigurni da imamo ljude, proizvodne kapacitete i alate koji će Vam nastaviti služiti u ovim izazovnim vremenima.

MOŽETE NAS NAĆI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA